Marketing članci

Web dizajn prilagođen za SEO: Ključni koraci ka povećanju vidljivosti i boljem korisničkom iskustvu

U digitalnom marketingu, posebno je važno shvatiti značaj SEO-a (optimizacije za pretraživače). Ova strategija osigurava da vaše web stranice budu lako pronađene i rangirane na vrhu rezultata pretrage. Međutim, često se podcjenjuje uloga web dizajna u ovom procesu. Evo kako web dizajn prilagođen SEO-u može unaprijediti vidljivost vaše web stranice, istovremeno pružajući izvanredno korisničko iskustvo. […]

Marketing trendovi 2024

Tek smo zakoračili u drugi mjesec 2024. godine, a januar je potvrdio većinske naznake trendova koji će oblikovati ovu godinu. Umjetna inteligencija, TikTok, Online prodaja…

Biznis strana Google-a: Kompletan vodič za lokalni SEO (search engine optimization)

Jedna od najefikasnijih strategija lokalnog SEO-a koju svako lokalno preduzeće koje ispunjava uslove može primijeniti kako bi poboljšalo svoj rang na Google-u i privuklo lokalne klijente jeste traženje i optimizacija Google poslovnog profila.

Novi načini Google pretraga u 2024.

Google zamišlja budućnost u kojoj možete pretraživati na bilo koji način, gdje god želite. Sada, kada ulazimo u 2024., uvode dva velika ažuriranja koja ovu viziju približavaju stvarnosti: Krug za pretraživanje i iskustvo višestrukog pretraživanja koje pokreće AI.

google maps dijeljenje lokacije

Google Maps dobio funkciju poput WhatsApp-a za dijeljenje lokacije uživo na Androidu i iOS-u

Funkcija Google Maps ‘Dijeljenje lokacije’ pomoći će vam da podijelite svoju lokaciju u stvarnom vremenu sa kontaktima na Androidu, iOS-u i PC-u. Saznajte kako u ovom članku.

zašto trebate web stranicu za biznis

Snaga web stranice za mali biznis

U dinamičnom digitalnom pejzažu mali biznisi imaju pravog saveznika – dobro urađenu web stranicu. U ovom članku pričamo o važnoj ulozi web dizajna, istražujući zašto to nije samo opcija nego i potreba za kompanije.

Biznis Market učestvovao u radionici tokom dvodnevnog seta „Poduzetnička sinergija“

U prelijepom ambijentu hotela „Monti“ na Igmanu, poduzetnici sa područja općine Novi Grad Sarajevo imali su priliku za umrežavanje i razvoj vještina tokom dvodnevnog seta radionica „Poduzetnička sinergija“. Ispred agencije Biznis Market radionicu je držao vlasnik agencije, Alem Husejnović.

profecionalni cv za zaposlenje

CV – Profesionalna izrada

Početak uspješne karijere često počinje sa izradom izvanredne biografije, odnosno CV-a. Bez obzira na radno iskustvo i vještine, CV je ulazna karta na tržištu rada koju poslodavci vide i često je presudan faktor prilikom donošenja odluke o zapošljavanju. Ipak, impresivna biografija može biti izazovan zadatak. Unaprijedite svoj karijerni put uz našu najnoviju ponudu: personalizovano kreiranje CV-eva.