Okupite svoju publiku uz drustvene mreže za Vaš biznis

Znamo da Vi to znate ili da imate malog rođaka koji to radi za Vas. Svaka čast, ali možda to može malo bolje.

Razumijemo da danas naše tetke i nane objavljuju na društvenim mrežama… nek’ se ovo malo vrti u glavi.
Objaviti nešto nije isto kao usluga za vođenje društvenih mreža. Klik na “Promoviši objavu” ispod objave ne znači da znate “praviti reklame”.

Sve agencije za marketing nisu ubleha za uzimanje novca!

*Biznis Market ne garantuje istinitost ove informacije

Dolazak društvenih mreža promijenio je način na koji se biznisi povezuju sa svojom publikom. Tradicionalni marketinški kanali postepeno se smjenjuju dinamičnim i interaktivnim alatima digitalnog svijeta.
U vremenu smo kada je nezamislivo imati biznis, a ne biti aktivan barem na nekoj od društvenih mreža.

Nismo majstori za sve ali ove možemo pogledati

facebook

Facebook

Povežite se s hiljadama (ljudi) i podijelite svoju priču. Vaše poslovanje zaslužuje pažnju na Facebooku gdje se trendovi susreću s trendom vašeg brenda!

linkedin

Instagram

Oslobodite svoj vizuelni šarm! Od filtera do stvarnog, Instagram pretvara vaš biznis u remek-djelo. U svijetu kvadrata Vi to zaokružite na najljepši način.

tiktok

TikTok

Plešite u centru pažnje! Vaš biznis + TikTok = spoj kao Bijelo Dugme. Pridružite se zabavi, pratite trendove i natjerajte konkurenciju da moraju raditi duplo.

linkedin

LinkedIn

Posao upoznaje mozak. LinkedIn: mjesto gdje sija biografija Vašeg biznisa. Umrežavanje, profesionalizam i povremene zezancije – jer i čarape za odijelo nekada imaju rupu.

youtube

Youtube

Svjetla, kamera, pretplatite se! Pretvorite svoje poslovanje u video senzaciju. Od tutorijala do promašaja, YouTube čini vaš brend nezaboravnim. Spremite svoju ljepšu stranu.

twitter

Twitter

Da vaš biznis ima glas, tvitao bi. Kratko, slatko i u trendu – pridružite se razgovoru. Vaših 280 znakova slave čekaju, oslobodite ih.

Neki od klijenata

Kako mi to radimo

Lansiranje vašeg brenda u ovu galaksiju je odlično iskustvo sa nama. Počinjemo sa tornadom – Vaši ciljevi susreću našu kreativu. Pravimo strategiju društvenih mreža koja je jedinstvena kao i vaš brend.

Nakon toga, popijemo Torabijevu vodu i opustimo se, stvarajući sadržaj koji vrišti “podijeli me”. Od unikatnih tekstova koji će opisati ideju Vašeg proizvoda do vizuala koji se ističu u masi.

Nakon što je sadržaj spreman, puštamo ga na profile – dajući Vašem biznisu glas. Čak će i Vaš mali rođak priznati da ne zna kao mi.

Kretivnost

Emocija

Pljačka

Plaćeni Oglasi

Analiziramo Vaše ciljeve, potencijal prirodnog/organskog rasta, aktivno slušamo potrebe i savjetujemo.

Kreiramo kampanje sa posebnom pažnjom specifične za ciljeve Vašeg biznisa.

Lijepe riječi jer

Klijenti nas vole

Zerina Č.
Zerina Č.
KK Bosna
Read More
Brzi, efikasni, ljubazni i uvijek spremni pomoći! Saradnju sa agencijom Biznis Market zasigurno bismo preporučili svakoj kompaniji ili kolektivu koji želi imati reprezentativnu online prezentaciju.
Faruk O.
Faruk O.
Total Pro Nekretnine
Read More
Sve pohvale i topla preporuka za agenciju Biznis Market👍👍👍👍
Minela Č.
Minela Č.
M. Consulting & Sales
Read More
Veoma profesionalni, fleksibilni, ali prije svega odgovorni i ljubazni. Radili su nam web stranicu i ostale usluge digitalnog marketinga za švedsko tržište. Usluga visoke kvalitete, sve pohvale za Biznis Market Sarajevo. Toplo preporučujem svima ovaj vrijedni tim pun znanja inovativnosti i kreativnosti!!!
Adis B.
Adis B.
Aura Nekretnine
Read More
Profesionalan i odgovoran tim. Iskrene preporuke.
Zerina T.
Zerina T.
Zeradent
Read More
Sve pohvale za Biznis Market i vrhunsku web stranicu koju su nam napravili.
Lejla P.
Lejla P.
Casa Mia Nekretnine
Read More
Vrlo pozitivno iskustvo, sve preporuke za agenciju Biznis Market. Izuzetna posvećenost klijentu, razumijevanje, profesionalnost, brza efikasnost, ljubaznost i odlicna komunikacija. Sve pohvale za visok nivo profesionalnosti i odgovornosti.
Mersiha B.
Mersiha B.
Empower
Read More
Tim Biznis Marketa je profesionalan, odgovoran i pouzdan. Uz njih je svaki klijent siguran. Tople preporuke za saradnju.
Mladen Z.
Mladen Z.
MALZ Osiguranje
Read More
Sve pohvale od zadovoljnog korisnika. Biznis Market je radio kompletnu stranicu za moju agenciju, od kreiranja logo-a do uređivanja i optimizacije stranice kao i vođenje društvenih mreža. Visoko profesionalni i odgovorni, sve pohvale i preporuke.
Amar A.
Amar A.
brada.ba
Read More
Biznis Market može biti one stop shop za online image vaše firme. Iako sam već imao web stranicu firme oni su mi napravili mnogo bolji i funkcionalniji web shop, uradili profesionalni SEO tako da je moj brand počeo izlaziti na google pretragama pri ukucavanju ključnih riječi… a sve to uz odličan dizajn stranice (a tu imam visoke kriterije). Eksperti su za advertising na društvenim mrežama i dopiru do vašeg krajnjeg klijenta što je danas izuzetan izazov u tom prostoru zagušenom reklamama. Brzi su, ekspeditivni, stoje iza svojih riječi i na raspolaganju kad ih trebate. U više navrata kada sam pratio Alemov rad na stranici mog branda sam bio impresioniran njegovim znanjem i brzinom što je za mene prosto - magija. Sve preporuke, samo tako nastavite i hvala do neba!
Previous
Next

Zainteresovani za
saradnju sa nama?