Knjižara i baby oprema

299.000,00 KM

Prodaje se poslovni prostor, uz inventar, na vrlo frekventnoj lokaciji u  novoizgrađenom  stambeno – poslovnom objektu „ Tuzlanka“ u neposrednoj blizini tržnog centra „ Omega“ i sportsko- kulturno-privrednog centra „Mejdan“ na Slatini.

Kategorija:

Opis

Površina prostora je 205,96m2, a  sastoji se od prizemlja čija je površina 83,14mi suterena površine 122,82 m2. Poslovni prostor je dvostrano orijentisan sa velikim staklenim portalima uz izlaze sa prednje strane i zadnje strane na parking prostor iza stambeno-poslovnog objekta.

Obzirom da je nekretnina locirana u  kombinovanoj zoni (stambena, poslovna, univerzitetska) pogodna je  za obavljanje različitih djelatnosti poput: ugostiteljskih, trgovačkih, izložbeno – prodajnih, sjedišta firmi, agencija, itd..

Prodaje se nekretnina sa zalihama robe, razrađenom djelatnošću prodajnog centra „Knjižara i baby oprema“ i svom potrebnom dokumentacijom za obavljanje iste.

LOKACIJA

Novi stambeno poslovni objekat „TUZLANKA“ nalazi se u zapadnom dijelu grada Tuzle u naselju Slatina, izuzetno atraktivna lokacija, u neposrednoj blizini trgovačkog  centra “Omega”, sportsko-kulturno-privrednog centra „Mejdan“, preko puta objekta nalazi se Srednja hemijska škola, Studentski dom, Ekonomski, Tehnološki, Rudarski, Farmaceutski, Prirodno-matematički i Pravni fakulteti, Građevinsko-geodetska škola, Dom zdravlja,  međunarodna autobuska stanica i druga značajna odredišta u grad.

Cijena nekretnine je 299.000 KM
Cijena rente je 1.500 KM