Multimedijalni centar / igraonica, kopirnica, rođendaonica

12.100,00 KM

Prodaje se kompletan multimedijalni centar / igraonica sa pratećim inventarom. Internet / gaming klub, PS3 / PS4 i XBOX konzole za igranje, knjižara, kopirnica, snack bar te prilagođeni prostor za proslave rođendana.

Kategorija:

Opis

Idealna lokacija za smještaj ovog biznisa je u blizini osnovne škole, unutar shopping centra, kao dio caffe-a itd… Sve je automatizovano i lako je kontrolisati poslovanje. Svi zainteresovani mogu dobiti više informacija o isplativosti i instrukcije koje su potrebne za uspješan nastavak poslovanja.

Na prodaju je sljedeće:

 • Stalaža sa 4x 32”LED TV-a + 4x čipovane konzole (2x PS3 i 2x XBOX 360)
  Širina stalaže je 360cm (4x90cm), visina cca 200cm sa ormarićima i ključem. Svaka konzola sadrži po 2 žična gamepada, očišćene i čipovane sa po 20-tak igrica.
 • Sečija (kauč) za korisnike konzola sa ugrađenih 6x računar + 6x tabure fotelja
  Širina sečije je 360cm (2x190cm), u dno su ugrađeni 6x PC, u naslonu monitori i tastature. Računari i monitori su HP dijagonala 19”, instaliran je licencirani Windows 7 operativni sistem, procesor je Intel Core2Duo sa 4GB RAM-a, instalirano je mnogo igrica za populaciju osnovaca (manje zahtjevne aplikacije), ugrađeni su programi za evidenciju korištenja kao i razni dodatni programi (Word, Excel itd.) te zaštite od neželjenih instalacija.
 • Stalaža sa ugrađenih 4x računar + 4x velika fotelja
  Širina stalaže je 360cm (4x90cm), visina cca 200cm, u stalaži su ugrađeni 4x PC. Računari i monitori su HP dijagonala 19”, instaliran je licencirani Windows 7 operativni sistem, procesor je Intel Core2Duo sa 4GB RAM-a, instalirano je mnogo igrica za populaciju osnovaca (manje zahtjevne aplikacije), ugrađeni su programi za evidenciju korištenja kao i razni dodatni programi (Word, Excel itd.) te zaštite od neželjenih instalacija.
 • Gaming stol sa 4x računar + 4x 22”HP monitor + 4x velika fotelja
  Širina stola je 300cm (4x75cm) sa 4 smeđe fotelje od eko kože. Računari i monitori su HP dijagonala 22”, instaliran je licencirani Windows 7 operativni sistem, procesor je Intel Core2Duo sa 4GB RAM-a i dodatnom grafičkom, instalirano je mnogo igara za gaming, ugrađeni su programi za evidenciju korištenja te zaštite od neželjenih instalacija.
 • Komplet PS4 + 55” TV + Stalaža za TV sa ključem + 2x lazy bag fotelje
  Širina stalaže je cca 200cm, dijagonala TV-a je 55”, ugrađen je ormarić sa ključem. Konzola PS4 je kapaciteta 1TB ugrađene su novije igrice u kompletu sa 2 bežična gamepada. Lazy bag fotelje su veće, moguće smjestiti do 4 igrača. U okviru ovog kompleta isporučuje se i čipovana Nintendo Wii konzolu sa Sport igrama.
 • Računar SERVER sa dodacima za upravljanje i kontrolu multimedijalnog centra.
  Centralni računar Intel Core2QUAD sa monitorom i svim pratećim dodacima. Računar posjeduje instaliran licencirani Windows 7 operativni sistem i sve prateće programe uz pomoću kojih vršite kompletno upravljanje i kontrolu svih računara. U paketu sa server računarom isporučujemo POS printer za štampu “vouchera” tj. kodova za upotrebu računara, te dodatno fiskalnu kasu kao i ladicu za novac. Dodatno, u cijenu je uključen 16-portni Switch za mrežu.
 • Kompletna kopirnica (2x kopir A3 aparat + Računar + Plastifikator + Spiralni uvez)
  Sve u kompletu potrebno za usluge kopiranja, skeniranja, plastificiranja i spiralnog uveza. Aparati su Canon, isporučuje se 1x color A3 i 1x crno bijeli A3 kopir, oznaka color modela je Canon irc2880 a crno bijelog ir2018. Aparati su tehnički ispravni ali nisu korišteni 6 mjeseci, potrebno je čišćenje i podešavanje od strane servisa. Uz color kopir aparat se isporučuje dodatni set tonera (Cyan, Magenta, Yellow i Black) čija vrijednosti je 450 KM. Uz aparate se isporučuje i računar sa monitorom i pratećim dodacima koji je povezan na kopire za svrhu printanja sa raznih medija kao i skeniranja. Na računaru su instalirani programi za evidenciju broja otisaka tj. kopija koje su kopir aparati napravili. Paket uključuje nov aparat za plastificiranje kao i nov aparat za spiralni uvez.
 • Ostali namještaj iz multimedijalnog centra
  U kompletu 1x dvosjed, 7x tabure, 1x zidna stalaža sa ormarom 1x caffe stolić i 2x polica. Svrha ovog namještaja je smještaj roditelja prilikom proslave rođendana ili smještaj gostiju koji čekaju na red za korištenje računara ili konzola te eventualno police za izlog školskog pribora. Moramo naglasiti i to da je kompletan namještaj urađen u istom stilu i od istog materijala.

Dodatno, kupac kompletnog inventara dobija rezervne dijelove za TV-ove, računare i monitore, sve printove koji služe u marketinške svrhe (vidljivo na slikama), 50-tak originalnih XBOX i PS3 igrica sa omotima, čipovanu Nintendo Wii konzolu sa mnoštvom igara (ples itd.), sve potrebne savjete, ideje i grafičke pripreme (dizajn) za unaprijeđenje poslovanja, pisane instrukcije na koji način organizovati proslave rođendana, kako praviti “pakete” za snack, itd…

Postoji mogućnost dogovora za kupovinu samouslužnih aparata prikazanih na osljednjoj fotografiji, kao i otkup kompletnog lagera školskog pribora (sveske, olovke, flomasteri itd.) po veoma povoljnoj cijeni.

Postoji mogućnost kupovine određenog paketa, plaćanja na rate za fizička i pravna lica, kao i kompenzacije.