Imali smo priliku napraviti web stranice za neke sjajne klijente.

Uz različite poslove dolaze različite opcije i potrebe. Pogledajte neke od web stranica koje smo radili, inspirišite se i pišite nam…

Za većinu klijenata ispod se nismo zaustavili samo na dizajnu web stranice, nego smo pružili i druge marketinške usluge.

total pro nekretnine

Total Pro Nekretnine

Web stranica za nekretnine sa mogućnostima pregleda nekretnina sa svim informacijama. Napravili smo i njihov logo, postavku za društvene mreže, software za ekran sa njihovim sadržajem...

ak-nakit.ba

AK Jewelry - Nakit

Online shop i katalog artikala. Vodimo društvene mreže i plaćene reklame. Nakon samo 3 mjeseca za ključne riječi za Google pretragu "nakit Sarajevo" rangirani na prvoj stranici.

beddingepizzeria.se_

Beddinge restoran

Restoran i picerija u Švedskoj. Web stranica je napravljena za naručivanje hrane i od prvog dana donosi odlične rezultate! Napravili smo i QR kodove sa letcima, TV promotivne vizuale, vizuale za društvene mreže, itd...

blankie.ba_

Blankie

Blankie je turski brend odjeće, a mi smo napravili onlina shop za njihov brend u Bosni i Hercegovini. Također, povezali smo ga sa Facebook pikselom i pružili edukaciju o tome kako pravilno praviti reklame na Facebook-u.

Nasodren sprej za sinuse

Web stranica za Nasodren® u BiH. Pored toga je urađena i postavka za društvene mreže i mjesec dana kampanje povodom pokretanja.

kolonomos martincevic

Kolonomos Martincevic

Umjetnik i koncertni orguljaš iz Bosne i Hercegovine, rođen 3. oktobra 1967. godine u Sarajevu. Web stranica, logo, koncertni posteri i flajeri, društvene mreže, Youtube kanal.

ifc.ba_

iFinance & Consulting

Računovodstvena firma sa sjedištem u Sarajevu. Osim web stranice, radili smo i na Google pozicioniranju i SEO optimizaciji.

Startquad Vogošća

Uz web stranicu i odlični rezultati za Google ključne riječi. Izradili smo logo, vodimo društvene mreže, pravimo flajere, postere i konsultujemo naše klijente kao eksterni marketinški tim.

Joše neke od web stranica koje smo radili:

Ovo su samo neki od primjera našeg rada.

Ukoliko imate bilo kakav upit vezano za marketing, zainteresirani ste za web stranicu ili drugu vrstu marketinga, pišite i mi ćemo dati primjere sličnog projekta koje smo radili za naše klijente.

pošaljite upit

Ako tražite partnera za unapređenje poslovanja – na pravom ste mjestu!
Testirajte nas. Upit ne košta ništa.

kupovina prodaja biznisa

Posjetite nas:

Kontakt: